Bollé zonnebrillen staan voor hoge kwaliteit, prestaties en bescherming. Bollé streeft naar vernieuwing van het merk en de kwaliteit van de producten, dit alles met een grote aandacht voor de mode. Hierdoor zijn de Bollé zonnebrillen ontzettend comfortabel maar toch ook zeer modieus.

Het merk Bollé is al ontstaan in het jaar 1888 in het stadje Oyonnax in Frankrijk, toen begonnen zij met de verkoop van sieraden en kammen. Na de tweede wereldoorlog begon Bollé met het vervormen van nylon, hierom stonden zij wereldwijd bekend. Vanaf het jaar 1950 begon Bollé ook met het maken van veiligheidsbrillen en stofbrillen. Niet veel later was daar de eerste Bollé zonnebril, in de bekende cat-eye uitvoering. Bollé zonnebrillen worden dus ontwikkeld en gemaakt met veel kennis en ervaring.


Bollé zonnebrillen worden gemaakt voor sporters maar ook voor modeliefhebbers, hierdoor hebben de Bollé zonnebrillen een unieke uitstraling en een ongekend comfort. Maar Bollé zonnebrillen worden niet alleen gebruikt door golfers tennissers, fietsers maar ook door wintersporters. Bolle maakt namelijk ook zeer goede skibrillen, die al jaren zeer geliefd zijn bij veel sporters.


Bolle zonnebrillen voor kinderen


Bollé zonnebrillen worden niet alleen gemaakt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Zodat zij ook van het optimale comfort en kwaliteit van de Bollé zonnebrillen kunnen genieten. De bolle zonnebrillen voor kinderen zijn verkrijgbaar in 3 maat uitvoeringen;


• 4-7 jaar
• 7-10 jaar
• 8-11 jaar


Let Op junior brillen zijn alleen geschikt voor kinderen, volwassenen passen deze zonnebrillen niet.


Sportzonnebrillen van Bollé


De Bollé Vortex zonnebril is een goed voorbeeld van een ideale sportzonnebril. Door het moderne design van het montuur biedt deze zonnebril veel comfort maar is deze zeer licht. Een ander groot pluspunt van deze zonnebril is dat, deze beschikt over lens verwissel technologie, hierdoor kunnen de lenzen zeer eenvoudig worden verwisseld. Door het verwisselen van lenzen kunt u de zonnebrillen onder veel verschillende omstandigheden gebruiken.