Ray-Ban Clubmaster | Complete Collectie

 

De Ray-Ban Clubmaster is een van de populairste modellen van Ray-Ban. Dit originele model komt uit de jaren ‘50 ‘60 destijds werd het model door 50% van de Brildragers gekocht. Dit montuur werd destijds ook wel Browliners genoemd. De Clubmaster is samen met de Aviator en Wayfarer een van de meest verkochte zonnebrillen van Ray-Ban.

Wij hebben een viertal uitvoeringen van de Clubmaster en in 2014 heeft Ray-Ban een opvouwbare clubmaster op de markt gebracht, deze uitvoering heeft als typenummer RB2176. Oversized zonnebrillen zijn de laatste jaren  in de mode, de oversized Clubmaster is  hip en stijlvol. De Ray-Ban oversized RB4175 heeft een grotere lens en zorgt daardoor voor een modieuze look en zijn vleiend op de meeste gezichtsvormen.

Het standaard model van Ray-Ban Clubmaster is zwart met gouden delen. In de afgelopen jaren zijn er veel kleuren en kleurencombinaties bijgekomen van de Clubmaster. De zonnebril is leverbaar in verschillende kleuren, het frame boven de glazen kan bijvoorbeeld Havana kleur zijn en de binnenzijde van de pootjes zwart. Zo zijn er vele combinaties mogelijk bij de Clubmaster. Het combineren van kleuren kan niet alleen met het montuur maar ook met de glazen. De glazen voor de Ray-Ban Clubmaster zijn er van standaard groen tot aan velgekleurd oranje spiegelglas. Het model is heel tijdloos vandaar dat de bril langere tijd gedragen kan worden.


Bekijk hier alle Clubmaster modellen;


Ray-Ban Clubmaster RB3016 (Originele Clubmaster)
Ray-Ban Clubmaster RB2176 (Folding Clubmaster)
Ray-Ban Clubmaster RB3507 (Aluminium Clubmaster)
Ray-Ban Clubmaster RB4175 (oversized Clubmaster)

 

Ray-Ban Clubround

De Ray-Ban Clubround, dit mooie nieuwe model van Ray-Ban is geïnspireerd door de clubmaster en door één van de grootste trends van het afgelopen jaar namelijk, ronde monturen. De Ray-Ban Clubround is een zonnebril voor de echte modeliefhebbers, door het eigentijdse design met oog voor het verleden is dit een prachtig combinatie van verschillende stijlen. De Ray-Ban Clubround is er in verschillende kleuren de rustige donkere kleuren, maar ook met opvallende spiegelglazen en gekleurde monturen.


online een goedkope zonnebril kopen?

Wilt u gemakkelijk online een goedkope Ray-Ban zonnebril bestellen? Dit kan via www.merkbrillen.nl wij hebben een gratis verzending en de levertijd is rond 3 tot 5 werkdagen. Mocht u vragen hebben? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 9.00 tot 17.00. tel: 088 112 0507 u kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info@merkbrillen.nl