Onderdelen Burberry

 

Is uw Burberry zonnebril kapot gegaan? En bent u nu op zoek naar nieuwe onderdelen? Dan bent u bij Merkbrillen.nl aan het juiste adres. In deze categorie vindt u een uitgebreid overzicht van diverse onderdelen. Staat het onderdeel wat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Het kan zijn dat het onderdeel gewoon los te bestellen is.

Eenvoudig online Burberry onderdelen bestellen

Via Merkbrillen.nl kunt u eenvoudig online onderdelen bestellen voor uw Burberry bril. De onderdelen in ons assortiment zijn origineel en worden regelrecht besteld bij Burberry. Pootje van uw Burberry zonnebril afgebroken? Glas kapot? Of neuspads verloren? Bestel dan nieuwe onderdelen via Merkbrillen.nl

Reparatie van Burberry zonnebrillen

Naast het leveren van vrijwel alle onderdelen kunnen wij ook voor u de reparatie uitvoeren. Onze afdeling reparatie kan voor u onder andere de onderstaande reparaties uitvoeren;

  • Burberry glas vervangen
  • Burberry pootjes vervangen
  • Burberry neuspads vervangen
  • Burberry oortips vervangen
  • Burberry schroeven vervangen


Wilt u er zeker van zijn dat uw Burberry bril op professionele wijze wordt gerepareerd? Laat deze dan door onze reparatie afdeling repareren. Wilt u meer weten over de reparatie mogelijkheden? Bekijk hier onze reparatieprocedure.

Levertijd onderdelen Burberry

De meeste onderdelen van Burberry worden direct bij Burberry besteld. De levertijd ligt in de meeste gevallen tussen de 3 a 5 werkdagen. Mocht een onderdeel in productie staan, kan deze levertijd afwijken. Wij nemen in dit geval altijd contact met u op.

Advies onderdelen Burberry

Weet u niet precies welk onderdeel u nodig heeft? Of staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@merkbrillen.nl.

Let op! De onderdelen van Burberry zijn zowel te bestellen voor zonnebrillen als gewone brillen.