In 1917 is Persol ontstaan in een kleine Italiaanse binnenplaats. Persol groeide al snel uit tot een van de meest bekende en gerespecteerde zonnebrilmerken die er verkrijgbaar zijn. Eerst had Persol vooral modellen die speciaal waren ontwikkeld voor het autorijden. Vanaf de jaren 50 is Persol echter ook een graag geziene bril bij de modeliefhebbers.
Een Persol zonnebril is de juiste combinatie tussen elegantie en comfort. Alle Persol monturen worden met de handgemaakt en kwaliteit is gegarandeerd.  De naam Persol komt van het Italiaanse woord ‘Per il sole’  wat in het Italiaans zon betekend.  Een Persol zonnebril is namelijk niet alleen een echt mode item . Ook is deze zonnebril de oplossing tegen UV straling. Persol staat voor duurzaamheid en vakmanschap.

Bent u opzoek naar een stijlvolle en kwalitatief goede zonnebril? Dan is een Persol zonnebril zeker geschikt voor u. De glazen in een Persol zonnebril bieden u optimale bescherming tegen de zon. Dit kan worden gegarandeerd door de jarenlange ervaring met het ontwikkelen van glazen voor zonnebrillen. wanneer u een Persol zonnebril draagt heeft u ten allen tijde goed zicht.
 

Modellen Persol

Persol zonnebrillen zijn niet alleen goed voor de bescherming van het oog, een Persol zonnebril is ook mooi voor het oog. Deze stijlvolle en elegante zonnebrillen zijn te dragen bij elke gelegenheid. Een aantal populaire modellen van Persol zonnebrillen kan u hier onder bekijken:

Persol zonnebril PO9649S
Persol Zonnebril PO2953S
 

Repareren Persol

Wij verkopen niet alleen Persol zonnebrillen, heeft u bijvoorbeeld kapotte of beschadigde glazen? of is er een pootje afgebroken? Dan is het vaak niet nodig om meteen een nieuwe zonnebril te kopen. Wij kunnen een groot aantal losse Persol onderdelen leveren. Tevens beschikken wij ook over een zeer vakkundige reparatie afdeling die u graag helpt met het repareren  van uw favoriete zonnebril.


Contact

Heeft u vragen over het bestellen of laten repareren van een zonnebril? Dan kunt u  altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 op 088 112 0507. U kan ons ook altijd een e-mail sturen naar info@merkbrillen.nl.