Prada is een Italiaans modehuis dat vooral haar specialisatie heeft op het gebied van luxegoederen voor vrouwen en mannen. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld, kleding, accessoires, schoenen en bagage. Ook staat Prada bekend om haar luxe, kwalitatieve en elegante zonnebrillen.

Prada is in 1913 opgericht door Mario Prada in hartje Milaan. Vanaf de oprichting is Prada voornamelijk bezig geweest met het ontwerpen vanp haute couture kleding en accessoires.  Het jaar 2016 staat dit jaar in het teken van de zonnebril. Prada komt met een zeer nieuwe, frisse en kwalitatieve lijn zonnebrillen.

Prada is al seizoenen achter elkaar de trendsetter op het gebied van zonnebrillen. Miuccia Prada zorgt altijd weer voor modieuze, maar spannende modellen. Haar kennis op het gebied van mode zorgt ervoor dat iedere keer haar ontwerpen een toon aangevend zijn in de mode wereld. 


Prada Linea Rossa

Wanneer u op zoek bent naar een sportieve look kunt u terecht bij Prada Sport ook wel Prada Linea Rossa genoemd. In 1997 kwam Miuccia Prada met een nieuw merk binnen Prada. Dit merk genaamd Prada Sport is een sportief en stijlvol merk. De rode lijn op de zonnebrillen is een steeds terugkomend detail van deze collectie. De Prada Sport zonnebril is kwalitatief net zo goed als de traditionele Prada zonnebril. De Prada Linea Rossa lijn is ontworpen voor de jongere mensen, het zijn dan ook vaak sportieve ontwerpen.

Bekijk hier het gehele aanbod Prada Sport zonnebrillen


Reparatie Prada

Is uw Prada zonnebril kapot of beschadigd? Vaak is het dan niet meteen nodig om een nieuwe zonnebril te kopen. Wij kunnen een groot aantal lossen onderdelen leveren voor Prada zonnebrillen. Tevens beschikken wij over een reparatie afdeling die u graag helpt met het repareren van uw favoriete zonnebril.


Contact

Heeft u vragen over een zonnebril of over reparatie? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klanten service. Op werkdagen kan u ons bereiken van 9:00 tot 17:00 op 088 112 0507. U kan ook altijd een e-mail sturen naar info@merkbrillen.nl.