Ray-Ban Highstreet | Complete Collectie

 

De Ray-Ban highstreet collectie bestaat uit vlotte moderne zonnebrillen die bruikbaar zijn voor elk moment! De combinatie van de moderne monturen en glas van hoogwaardige kwaliteit maakt de Highstreet collectie van Ray-Ban een must have voor de modebewuste Ray-Ban liefhebber. Er bestaan verschillende modellen Ray-Ban zonnebrillen die vallen onder de Ray-Ban Highstreet collectie.

De modellen van de Ray-Ban Highstreet collectie lopen uit een van rechthoekige glazen tot aan ronde modellen. De laatst genoemde modellen zullen dit seizoen zeer populair worden, want de trend van het moment is ronde monturen. Wanneer u opzoek bent naar een mooie elegante zonnebril met ronde glazen kan u wellicht de RB2180 bekijken, dit is een prachtig voorbeeld voor de zomer trend!
 

Reparatie van Ray-Ban brillen:

Merkbrillen.nl levert ook losse onderdelen voor Ray-Ban brillen, denk hierbij aan bril glazen, veren (pootjes) of neus bruggen. Wij kunnen voor bijna alle modellen Ray-Ban zonnebrillen losse onderdelen leveren.
Naast het leveren van de losse onderdelen van de Ray-Ban zonnebrillen kunnen wij ook de reparatie hiervan verzorgen. U kunt de bril naar ons opsturen deze word dan behandeld door onze eigen reparateur.
Heeft u een Ray-Ban zonnebril met een defect? kijk dan aan de binnenkant van de veren (pootjes) van de bril. Hier staat een productnummer op van Ray-Ban, noteer deze en neem contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of de betreffende onderdelen nog op voorraad zijn en/of wat de levertijd betreft.


Vragen?

Heeft u vragen omtrent een bepaalde zonnebril of bent u benieuwd of wij bepaalde onderdelen nog kunnen leveren? Dan kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Telefonisch kunt u ons bereiken op 088 122 0505 van 9:00 tot 17:00. U kan ons ook altijd een e-mail sturen naar info@merkbrillen.nl, vaak is het dan ook handig om foto’s van de kapotte zonnebril mee te sturen, op deze manier krijgen wij direct een goede indruk van het probleem.

Bekijk ook de pagina: Reparatie Ray-Ban