Ray-Ban Junior | Complete Collectie

Ray-Ban zonnebrillen voor de jongste zonaanbidders! In deze Ray-Ban kindercollectie vindt u een serie zonnebrillen met zowel metalen als kunstof monturen. Een aantal zeer populaire modellen zijn de Ray-Ban Aviator voor kinderen en de Ray-Ban Wayfarer voor kinderen. Zo kunnen vader en of moeder samen met de kinderen dezelfde zonnebril dragen.

Let op: De Ray-Ban Junior zonnebrillen zijn uitsluitend geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud. Kinderbrillen kunnen daardoor ook niet geruild worden.
 

Optimale bescherming voor de ogen

Bescherm de ogen van uw kinderen optimaal met een Ray-Ban junior zonnebril. Een goede zonnebril met glas van hoge kwaliteit beschermt de ogen van uw kind optimaal. De ogen van een kind zijn gevoeliger voor UV straling dan de ogen van een volwassene. Het is daarom belangrijk om de kinderen goede bescherming aan de ogen te geven. Zodat de kinderen op vakantie of tijdens het buiten spelen goed beschermd zijn tegen de zon.


Ray-Ban Small metal.

Wij krijgen ook veel vragen over tussen maten, is uw zoon of dochter 12 jaar of ouder en passen de junior brillen niet (meer) en de zonnebrillen voor volwassenen zijn vaak een maat te groot. Dan adviseren wij vaak om een small model bril te kopen,  een voorbeeld van is de Ray-Ban Aviator Small metal. Deze bril is vergelijk baar met de normale Ray-Ban Aviator echter heeft dit model een slag kleiner montuur als de zonnebrillen voor volwassenen.
 

Ray-Ban zonnebril stuk

Ray-Ban zonnebril stuk? Wij kunnen de reparatie hiervan voor u verzorgen. Wij hebben specialisten in huis die uw Ray-Ban zonnebril kunnen repareren. Daarnaast leveren wij ook een groot aantal losse onderdelen voor Ray-Ban zonnebrillen. Denk hierbij aan nieuw glas, nieuwe pootjes of neus vleugels.

Bekijk hier de reparatie pagina.

Heeft u vragen over Ray-Ban zonnebrillen? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen kan u ons telefonisch bereiken op 088 112 0507 van 9:00 tot 17:00. U kan ons ook altijd een e-mail sturen naar info@merkbrillen.nl