Ray-Ban

Ray-Ban is al jaren één van de meest toonaangevende en populaire merken voor zonnebrillen ter wereld. Zij hebben dan ook enkele van de meest iconische en tijdloze modellen uitgebracht die sinds het uitbrengen tot op de dag van vandaag immens geliefd zijn. Ray-Ban heeft dit te danken aan de tijdloze designs van hun zonnebrillen en natuurlijk aan de kwaliteit die elke afzonderlijke bril meekrijgt.


Official Ray-Ban dealer

Merkbrillen.nl is een officiële Ray-Ban dealer. Hierdoor hebben wij het meest uitgebreide Ray-Ban assortiment van de Benelux. Bij ons vindt u elk model, in elke kleur die op de dag van bestellen zijn opgenomen in het assortiment van Ray-Ban. Bent u op zoek naar een Ray-Ban zonnebril en wilt u zeker weten dat u echte kwaliteit ontvangt? Neem dan snel een kijkje in ons ruime assortiment Ray-Ban zonnebrillen en bestel uw bril gemakkelijk online. Merkbrillen.nl rekent nooit verzendkosten en elke bril die wij versturen wordt door twee verschillende collega’s gecontroleerd op kwaliteit! Zo weten we zeker dat u 100% tevreden zult zijn met uw Ray-Ban zonnebril.


De Ray-Ban klassiekers

Ray-Ban heeft sinds het ontstaan in de jaren 30 vele klassiekers op de markt gebracht, waaronder de beroemde aviator en de tijdloze wayfarer. Deze modellen bestaan al tientallen jaren, maar door de grote populariteit zijn ze nooit uit het assortiment gegaan en ze zullen dan ook niet zo snel uit de mode raken.

Ray-Ban Aviator

De Ray-Ban aviator is het meest bekende model uit de Ray-Ban stal en is ook wel bekend onder zijn bijnaam ‘de pilotenbril’. Zoals de naam eigenlijk al een beetje verraad, is deze destijds ontworpen voor piloten. En bij het eerste ontwerp is destijds dus extra goed gekeken naar kwaliteit en functie. Hoewel het ontwerp van de Aviator in de loop der jaren licht is aangepast en er diverse varianten uit zijn gebracht, is er nooit afgedaan aan de kwaliteit. Er is geen zonnebril in meer varianten verkrijgbaar dan de Ray-Ban aviator.
 

Ray-Ban Wayfarer

De Ray-Ban Wayfarer mag met recht een klassieker genoemd worden. De bril wordt vaak gezien als een Hollywood klassieker, omdat het model al tientallen jaren geliefd is bij beroemdheden. Ray-Ban blinkt uit in het ontwerpen van modellen die iedereen goed staan en de Wayfarer is zo’n model. Of je nou van klassiek houdt of van modern, de Wayfarer is door de verschillende kleurencombinaties en prints het beste van beide werelden. Klassiek in ontwerp, modieus in uitstraling.