Ray-Ban

Ook dit jaar vindt u bij merkbrillen.nl de nieuwe collectie Ray-Ban. Tevens heeft merkbrillen.nl het grootste aanbod Ray-Ban zonnebrillen van de Benelux. Wilt u een Ray-Ban bestellen? Bij ons vindt u alle modellen en de verzending is gratis binnen Nederland. Wanneer u bij ons een bril besteld, bent u verzekerd van kwaliteit. Voordat de bril naar u verzonden wordt, controleren wij het model grondig op fabrieksfouten of andere mogelijke afwijkingen. Op deze manier voor zorgen wij ervoor dat u voor de volle 100% tevreden bent met de Ray-Ban zonnebril die u besteld heeft.

 

Ray-Ban Wayfarer

De Ray-Ban Wayfarer zonnebril wordt gezien als een van de meest populaire brillen in Hollywood. De Ray-Ban Wayfarer wordt omschreven als een klassiek design en is sinds de 20e eeuw één van de populairste modellen. Het model wordt eigentijds gehouden door vernieuwende kleurencombinaties en verschillende prints. De combinatie van het tijdloze model en de moderne kleuren geeft de Wayfarer vrijwel altijd een klassiek, maar moderne uitstraling.

Bekijk hier de complete collectie wayfarer zonnebrillen.

 

De Ray-Ban Aviator

Ook een erg bekend model van Ray-Ban is de Aviator, ook wel ‘pilotenbril’ genoemd. Zoals de naam al verraad is de zonnebril oorspronkelijk ontworpen voor piloten, hierbij is goede kwaliteit natuurlijk erg belangrijk. Hoewel het model door de jaren heen lichtelijk verandert is, staat de goede kwaliteit nog steeds voorop. Ook is dit model nieuw leven ingeblazen door nieuwe kleurencombinaties. Er zijn vandaag de dag erg veel nieuwe variaties te vinden. Bijvoorbeeld met spiegelglazen, kleurenoverloop of gepolariseerde glazen.

Bekijk hier alle Aviator RB3025 zonnebrillen.

 

Vragen over een Ray-ban

Heeft u vragen over een Ray-Ban zonnebril? Of is uw Ray-Ban kapot en wilt u nieuwe onderdelen bestellen? Dit kunt u altijd vragen aan onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 op 088 112 0507. U mag ons ook altijd mailen op info@merkbrillen.nl.