Burberry zonnebrillen Reparatie

Burberry_zonnebril_repararen

Een zonnebril is tegenwoordig een must-have accessoire. Heeft u een Burberry zonnebril en is deze kapot? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. U kunt contact opnemen met Merkbrillen.nl. Wij kunnen zowel nieuwe onderdelen bestellen voor uw Burberry zonnebril als de complete reparatie hiervan verzorgen. Snel en professioneel! Ook wanneer het glas van uw Burberry zonnebril aan vervanging toe is, kunt u bij ons terecht.

Weet u niet zeker of de schade aan uw zonnebril wel te repareren is of wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar sales@merkbrillen.nl.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij een typenummer van uw zonnebril nodig. Als u deze in de e-mail verwerkt, kunnen we u zo snel mogelijk helpen. In de meeste gevallen kunt u het typenummer in het pootje van uw zonnebril vinden. Ook helpt het ons als u meteen foto's van de schade mee kunnt sturen. Onze reparatieafdeling kan dan vaststellen of het probleem op te lossen is en wat voor een soort reparatie er moet worden uitgevoerd.

Losse onderdelen zonnebrillen Burberry

In sommige gevallen is het helemaal niet nodig om uw zonnebril naar ons op te sturen. De schade is dan zo minimaal dat u het zelf in een mum van tijd kunt repareren. In dit geval kunnen we de benodigde onderdelen voor een reparatie naar u opsturen en kunt u zelf de reparatie uitvoeren. Wilt u toch liever dat wij naar de schade kijken? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Voor informatie over de voorraad van onze onderdelen en de kosten hiervan kunt u een e-mail sturen naar sales@merkbrillen.nl.