Burberry zonnebrillen Reparatie

Burberry_zonnebril_repararen

Heeft u een Burberry zonnebril en is deze kapot? Of het glas beschadigd van uw Burberry? Neem dan contact op met Merkbrillen.nl. Wij kunnen zowel nieuwe onderdelen bestellen voor uw Burberry zonnebril als de complete reparatie hiervan verzorgen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn stuur dan een email naar sales@merkbrillen.nl graag het typenummer van uw zonnebril vermelden in deze mail. Het typenummer kunt u vinden in het pootje van uw zonnebril. Heeft u de mogelijkheid een foto te maken van de schade of het defecte onderdeel? Stuur deze dan ook mee. Onze reparatie afdeling kan op deze manier goed bekijken wat het probleem is en of dit te herstellen is.

 

Losse onderdelen zonnebrillen Burberry

In sommige gevallen is het repareren van uw Burberry bril zo eenvoudig dat het niet nodig is om uw bril op te sturen naar ons. Denk bijvoorbeeld aan een afgebroken pootje of een schroefje die uit de bril gevallen is. Ook is bij sommige zonnebrillen kinderlijk eenvoudig om het glas te vervangen van de bril.

Is uw zonnebril nu eenvoudig te repareren? Dan kunt u bij ons eenvoudig de onderdelen bestellen voor uw kapotte bril. Wilt u weten of eventuele onderdelen te leveren zijn en wat hier de kosten van zijn? Neem dan contact met ons op via sales@merkbrillen.nl