Dolce en Gabbana zonnebrillen reparatie

Reparatie dolce en gabbana zonnebrillen

Heeft u een zonnebril van Dolce en Gabbana en is deze helaas kapot? In veel gevallen kunnen wij uw Dolce en Gabbana zonnebril repareren. Wij kopen de onderdelen direct in bij de fabriek van D&G, via hen kunnen wij vrijwel alle onderdelen los bestellen.

Pootje afgebroken D&G zonnebril

Is het pootje van uw D&G zonnebril kapot? Voor vrijwel alle monturen kunnen wij de pootjes los bestellen zodat u deze zelf kunt vervangen. Dit geldt ook voor oudere modellen. Ziet u het niet zitten om zelf uw zonnebril te repareren? Dan kunt u uw kapotte Dolce en Gabbana zonnebril naar ons opsturen. Wij hebben eigen reparateurs in dienst die voor u de zonnebril kunnen herstellen.


Dolce en Gabbana zonnebril glas kapot

Is uw Dolce en Gabbana zonnebril gevallen? Of is het glas uit het montuur gevallen en stuk? Dit hoeft niet het einde van de zonnebril te betekenen. Wij kunnen veel soorten, maten en types glas leveren. Met dit nieuwe glas kunnen wij uw zonnebril weer helemaal in orde maken.

De glazen van de zonnebril worden altijd per set van twee geleverd. Dit wordt gedaan om kleurverschillen in de glazen te voorkomen. Bij een aantal monturen is het glas zelf eenvoudig te plaatsen, bij andere brillen is dit een stuk lastiger. Hiervoor beschikken wij over een eigen reparatie-afdeling waar uw bril gerepareerd kan worden.


Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw zonnebril te laten repareren?

Stuur dan een email naar sales@merkbrillen.nl (stuur eventueel een foto mee van de defecte zonnebril). Wij bekijken de klacht en bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw zonnebril te repareren.

Naast de zonnebrillen kunnen wij ook veel merkmonturen repareren met normaal of geslepen glas. Voor deze brillen op sterkte kunnen wij helaas het geslepen glas niet vervangen maar wel alle andere onderdelen.

 

DG zonnebril