Reparatie en onderdelen zonnebril

Naast ons zeer brede assortiment aan zonnebrillen, kunt u ook terecht bij Merkbrillen.nl voor de reparatie van uw zonnebril of voor losse onderdelen. Vaak raakt men gehecht aan een zonnebril en is dit type niet meer nieuw te bestellen, of laat men zijn of haar favoriete zonnebril vallen en is het glas of het pootje kapot. Voor zowel losse onderdelen als reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Merkbrillen.nl kan van veel bekende merken onderdelen leveren en eventueel de reparatie uitvoeren.

 

Glas zonnebril kapot?

Kapot Ray-Ban glasReparatie van zonnebrillen, vooral glas komt zeer precies. Vooral wanneer er warmte gebruikt moet worden om het glas te plaatsen raden wij aan dit te laten doen door een professional. U kan met het verwisselen namelijk schade aan de glazen of het montuur aanbrengen. Onze reparatieafdeling gebruikt de nodige apparatuur en heeft ruime ervaring met het vervangen van glas. Hierdoor bent u er van verzekerd dat het glas goed wordt gemonteerd. 

Merken zoals Ray-Ban, Persol en Prada maken gebruik van diverse soorten glas. Hierbij moet u denken aan kunststof glas, licht krasvast glas, gewoon glas en gepolariseerd glas. Heeft u het glas van uw zonnebril kapot? Of wilt u weten welke kleuren er allemaal verkrijgbaar zijn voor uw zonnebril? Neem dan contact op met onze klantenservice via: 088 112 0507. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u helpen op het gebied van vervangen en repareren van zonnebrilglazen.

 

Onderdelen bestellen, Reparatie en onderdelen zonnebril

Naast directe service bij kapotte glazen, gebroken veren en beschadigde zonnebrillen kunt u ook los onderdelen bij ons bestellen. Zijn  de oortips van uw Ray-Ban zonnebril kwijtgeraakt? Of is de neusvleugel van uw favoriete Prada zonnebril eraf gevallen? Ook deze onderdelen kunt u gemakkelijk bestellen via Merkbrillen.nl. Wij zijn official dealer van diverse grote merken en bieden alleen originele onderdelen.

Wilt u meer informatie over het repareren van uw zonnebril? Of wilt u weten of het onderdeel wat u wilt bestellen leverbaar is? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via: 088 112 0507 of stuur een e-mail naar info@merkbrillen.nl