Reparatie Persol zonnebrillen

persol-zonenbrillen

Heeft u nu een zonnebril met een defect? maak dan een foto van de schade en mail deze naar sales@merkbrillen.nl. Stuur bij deze mail ook altijd even het typenummer en kleurnummer van de bril mee. Deze gegevens vind u in de binnenkant van het linker of rechter pootje. Hier staat een PO nummer met 4 cijfers en soms nog een letter. Bijvoorbeeld PO2394s. Achter dit nummer staan vaak nog een aantal gegevens zoals een diameter van de lenzen, lengte van de pootjes en een kleurnummer. Deze gegevens kunt u overnemen of natuurlijk een foto maken van deze gegevens en mee sturen met de mail.

Deze mail wordt bekeken door onze repartie afdeling, hier word ook bekeken of het mogelijk is om de zonnebril te repareren, zo nodig of de onderdelen te bestellen zijn en wat de eventuele kosten zouden zijn van een repartie of dat dit eenvoudig zelf te doen is wat de kosten zouden zijn van de onderdelen.

 

Losse onderdelen zonnebrillen

Naast het repareren leveren wij ook losse onderdelen van de verschillende merken. Zo kunnen wij van vrijwel ieder merk losse pootjes leveren, nieuwe glazen en is sommige gevallen een compleet nieuw montuur (dit is helaas niet bij elk merk leverbaar).

Zoekt u een bepaald onderdeel van een Persol zonnebril? Stuur ons dan ook even een mail met alle gegevens van de bril. dus typenummer, kleurnummer en eventueel diameter. Deze gegevens vind u in het linker of rechter pootje van de zonnebril. Vindt u het makkelijker om een foto te maken van het pootje mag dit uiteraard ook. Stuur de mail naar sales@merkbrillen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met i op of het onderdeel leverbaar is en wat de eventuele levertijd is.

 

Persol zonnebrillen collectie

Naast het repareren leveren wij ook alle modellen van Persol. Is een repartie bijvoorbeeld niet mogelijk of komen de kosten van een eventuele repartie te dicht bij de prijs van een nieuwe zonnebril? Bekijk dan de complete collectie Persol zonnebrillen.