Reparatie Persol zonnebrillen

persol-zonenbrillen

Reparatie Person zonnebril

Heeft u schade aan uw Persol zonnebril en wilt u deze graag laten repareren? Dat kan! Wij helpen u graag met uw kapotte zonnebril en in de meeste gevallen zorgen wij dat deze er weer uitziet als nieuw. Merkbrillen.nl beschikt over een eigen reparatieafdeling, waar wij zonnebrillen zoals uw Persol zonnebril kunnen voorzien van nieuw glas, nieuwe pootjes of nieuwe neuspads. Daarnaast beschikken wij over verschillende decors van Persol zonnebrillen wanneer deze kapot, beschadigd of verloren zijn.

Wat moet u doen?

Heeft u een kapotte Persol zonnebril? U kunt een foto maken van de schade en deze mailen naar: sales@merkbrillen.nl. Vermeld in de email het typenummer en kleurnummer van de Persol bril, dit vindt u vaak in de binnenkant van het pootje van de zonnebril. Er staat een PO nummer met 4 cijfers en soms nog een letter, bijvoorbeeld PO2394s.

Wanneer u een email stuurt, bekijkt onze reparatie afdeling de schade en bepalen wij of het mogelijk is om de Persol zonnebril te repareren en wat de eventuele kosten hiervan bedragen. Het komt ook voor dat de zonnebril zelf te repareren is, in dat geval kunnen wij u adviseren om losse onderdelen bij ons te bestellen.

Losse onderdelen Persol zonnebrillen

Naast reparaties van zonnebrillen, leveren wij ook losse onderdelen voor veel verschillende merken. Denk aan losse pootjes, nieuwe glazen of een nieuw montuur. Zoekt u een specifiek onderdeel voor uw Persol zonnebril? U kunt ons dan ook een mail sturen met alle gegevens van de bril: typenummer, kleurnummer en eventueel diameter. Wij nemen vervolgens contact met u op of het onderdeel leverbaas is en wat de eventuele levertijd hiervan is.

Persol zonnebrillen collectie

Blijkt de schade aan uw Persol zonnebril niet meer te herstellen? Of komen de reparatiekosten dicht in de buurt van een gloednieuwe Persol zonnebril? Bekijk hier de complete collectie Persol zonnebrillen.