Prada zonnebrillen Reparatie

prada_zonnebrillen

Voor het repareren van uw Prada Zonnebril kunt u terecht bij Merkbrillen.nl. Wij leveren vervangende onderdelen voor Prada zonnebrillen, waaronder nieuwe Prada glazen, nieuwe Prada neuspads en nieuwe Prada brillenpootjes.

Is uw Prada of Prada Sport zonnebril kapot en wilt u weten of deze te repareren is? Stuur dan een e-mail naar sales@merkbrillen.nl. Vermeld in deze mail het typenummer van uw zonnebril. Deze vindt u vaak in het linker pootje van uw zonnebril, samen met het kleurnummer. Op basis van het typenummer kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Het is handig om een foto te maken van de schade van uw Prada zonnebril en deze foto mee te sturen in de mail. Onze reparatieafdeling kan op deze manier vaak in één oogopslag zien wat het probleem is, of het te repareren valt en wat de eventuele kosten zouden zijn.

Prada brillenpootje vervangen?

Is het pootje van uw Prada zonnebril afgebroken? Dan is het vaak niet nodig om de complete zonnebril naar ons op te sturen. In de meeste gevallen kunnen wij een nieuw brillenpootje voor uw bril bestellen. Het nieuwe Prada brillenpootje kunt u zelf eenvoudig vervangen. Het pootje zit in de meeste gevallen met slechts één schroef vast, welke je gemakkelijk los kunt draaien. Het is slechts een kwestie van het pootje vervangen en de schroef weer aandraaien.

Onderdelen Prada

Voor dit soort kleine reparaties sturen wij de onderdelen die u nodig heeft naar u toe. Wij kunnen vrijwel alle onderdelen van ieder type Prada zonnebril bestellen. Wanneer u een nieuw Prada onderdeel bij ons bestelt, kunt u eenvoudig zelf het oude onderdeel vervangen door het nieuwe onderdeel. Alle onderdelen komen rechtstreeks van de Prada leverancier en zijn daarmee van hoogwaardige Prada kwaliteit. Wanneer u liever uw bril door ons wilt laten repareren, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Eigen reparatieafdeling

Merkbrillen.nl beschikt over een eigen reparatie afdeling. Het voordeel hiervan is dat wij op zeer korte termijn uw zonnebril kunnen voorzien van nieuwe pootjes, nieuwe glazen, nieuwe neuspads of andere onderdelen. Heeft u een kapotte Prada zonnebril? Wanneer u wilt weten of deze nog te repareren is, neemt u contact met ons op. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen 

Prada zonnebril