Het merk Serengeti bestaat al sinds 1984. In de eerste jaren werd Serengeti geproduceerd Corning Incorporated. Het merk werd naar enkele jaren overgenomen door de organisatie Bushnell Corporation. Vandaag de dag is Serengeti nog steeds een zeer bekend en gewaardeerd zonnebrillenmerk. Serengeti staat bekend om hoge kwalitatieve lenzen en moderne monturen.

Ontwikkeling Serengeti zonnebrillen

De laatste jaren is Serengeti voornamelijk bezig geweest met het verder ontwikkelen van het glas dat gebruikt wordt in de zonnebrillen. Het is van groot belang dat het glas comfortabel kijkt, maximale spiegeling weg neemt en de kleur van de omgeving realistisch blijft. Daarnaast wordt het contrast ook verhoogt. Dit zorgt ervoor dat zowel bij zon licht als slecht weer het zicht verbeterd wordt.

Populaire Serengeti modellen

In deze categorie vindt u meerdere populaire Serengeti modellen. Of een bepaalde Serengeti zonnebril bij u past is afhankelijk van het doel van de zonnebril. Bent u op zoek naar een zonnebril voor tijdens het sporten? Of wordt deze casual gedragen en op vakantie? In dit assortiment Serengeti zonnebrillen vindt u sportieve modellen en modellen met een casual look. Daarnaast heeft Serengeti metalen of kunststof monturen.

Een van de populairste Serengeti modellen is de Lipari. Deze zonnebril is voornamelijk populair onder de actieve mensen. Deze bril heeft een hoog draagcomfort. Hierdoor heeft u amper door dat u de zonnebril draagt. Daarnaast is de Serengeti Lipari uitgerust met verschillende kleuren glas en is deze Serengeti bril geschikt voor zowel heren als dames.

Daarnaast is er nog de Cortino. Dit is een sportieve zonnebril die ook goed te dragen is na actieve bezigheden op bijvoorbeeld een terras of tijdens een autorit. Ook dit model is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met diverse glastypen. Dit Serengeti model is tevens geschikt voor zowel heren als dames.

Online bestellen Serengeti zonnebril

Wilt u een Serengeti zonnebril bestellen? Bestel deze dan eenvoudig online via Merkbrillen.nl. Wij zijn official dealer van Serengeti. De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van ongeveer 2 a 3 werkdagen. Mocht een model niet direct uit voorraad leverbaar zijn nemen wij natuurlijk zo spoedig contact met u op.

Advies Serengeti

Heeft u vragen over ons assortiment Serengeti zonnebrillen? Of heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0507. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@merkbrillen.nl.

 

Serengeti