Serengeti Leandro Glacier

Leandro Glacier is een trendy en sportief model, ontworpen om het hele jaar mee door te komen. Met zijn afneembare magnetische leren schild kan de Leandro Glacier zowel in de zomer als in de winter wroden gedragen. Ideaal voor activiteiten bijvoorbeeld in de bergen, de zijschilden beschermen de dragen tegen alle soorten glinstering en licht dat van opzij de ogen proberen binnen te dringen. Ze brengen ook een vleugje moderniteit en chique uitstraling naar de bril. Als de schilden verwijderd zijn is het perfect voor apres-ski en zomer activiteiten. Een model voor elk jaar getij en elke plek.

 

Een aantal kenmerken van de Serengeti Leandro Glacier:

Base Curve: 6

Maat: 53x19x140

Fitting: Medium

Lens Eigenschappen:

Ultra-Light Mineral Lens

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.