Serengeti | Complete Collectie

 

Serengeti zonnebrillen

Serengeti zonnebrillen worden gemaakt sinds 1984, destijds werden de zonnebrillen geproduceerd door Corning Incorporated. Het merk werd later overgenomen door Bushnell Corporation. Vandaag de dag is het merk Serengeti misschien wel het meest geprezen zonnebrillenmerk wat er is. Door zowel opticiens, oogspecialisten en gebruikers is Serengeti uitgeroepen tot het zonnebrillen merk met de beste lenzen ter wereld.

Het merk Serengeti is de laatste jaren bezig geweest om het glas wat in de brillen word gebruikt steeds verder te ontwikkelen. Hierdoor is een gemoraliseerd glas ontstaan wat comfortabel kijkt, maximaal spiegeling weg neemt en kleur realistisch blijft. Daarnaast merkt u als u een Serengeti zonnebril draagt dat dit contrast verhogend werkt. Niet alleen bij zon licht maar ook bij mindere weersomstandigheden ziet u meer door deze bril.

 

Populaire modellen

Er zijn meerdere Serengeti modellen die erg populair zijn. De zonnebril die het beste bij u past is afhankelijk van het doel van de zonnebril. Word deze gedragen tijdens het sporten? Of word deze gedragen tijdens casual aangelegenheden en vakantie? Serengeti heeft veel verschillende modellen van sportief tot casual, in metaal of kunststof montuur.

De Serengeti Lipari is een erg populaire zonnebril onder de actieve mensen, deze bril heeft een extreem hoog draag comfort. Draagt u de bril heeft u nauwelijks door dat u hem op uw hoofd heeft, dit door het gebruik van hoogwaardige lichte materialen. De bril is uitgevoerd met verschillende glas kleuren en is geschikt voor zowel heren als dames.

Ook erg populair is de Serengeti Cortino, dit is een sportieve zonnebril die ook goed te dragen is na de actieve bezigheden op het terras of tijdens een autorit. Ook deze bril is uitgevoerd in verschillende glastypen en ook deze bril is geschikt voor heren en dames.

 

Grote bekendheden met Serengeti zonnebrillen

Een aantal grote bekenden waar die gespot zijn met een Serengeti zonnebril. Val Kilmer, Patrick Dempsey (hij droeg de bril tijdens de film Made of Honor “2008”), Jack Nicholson en de formule 1 couruer Alain Prost is ook meerdere malen gezien en gefotografeerd met een bril van dit merk.

 

Reparatie Serengeti

Naast het aanbieden van Serengeti zonnebrillen kunnen wij uw kapotte Serengeti ook repareren. Onze afdeling reparatie kan de gehele reparatie indien mogelijk voor u verzorgen voor een kleine vergoeding. Echter moeten er dan wel onderdelen voor u zonnebril besteld kunnen worden. Mocht u de onderdelen zelf willen repareren op u zonnerbil is dit ook mogelijk.

 

Serengeti