Ray-Ban Active Lifestyle | Complete Collectie

 

De Ray-Ban Active Lifestyle collectie is onder te verdelen in twee sub categorieën, dit zijn de zonnebrillen met de metalen monturen en de zonnebrillen met de kunststof monturen.

Deze collectie is speciaal door Ray-Ban ontworpen voor de actieve zonnebril liefhebber. De modellen sluiten mooi om het gezicht. Door deze ontwerpen blijven de zonnebrillen beter op het hoofd zitten bij actief gebruik. Door de unieke pasvorm zijn de Ray-Ban Active Lifestyle zonnebrillen ideaal voor de actieve buiten mens, of u nu gaat wandelen, fietsen, vissen of golfen met een Ray-Ban Active Lifestyle zonnebril bent u altijd goed beschermt tegen de zon. Wacht nu niet langer en bestel een Ray-Ban Active Lifestyle zonnebril.
 

Ray-Ban Active Lifestyle 

Een veel verkocht model uit de Ray-Ban Active Lifestyle collectie is de RB3183. Dit is een Top Bar zonnebril, De term Top Bar houdt in dat deze zonnebrillen alleen een montuur aan de bovenkant hebben. De glazen hebben aan de onderkant geen montuur. Het voordeel hiervan is dat de overgang tussen het kijken door de zonnebril en het niet kijken door de zonnebril naadloos is. Daarnaast heeft dit uiteraard ook een positieve uitwerking op het gewicht van de zonnebril. Deze Ray-Ban RB 3183 Top Bar is leverbaar in veel verschillende kleuren en glastypes.
 

Reparatie Ray-Ban zonnebrillen.

Heeft u een Ray-Ban zonnebril en is hier een ongelukje mee gebeurd? Dan is de kans groot dat wij deze voor u kunnen herstellen, wij leveren veel onderdelen van verschillende Ray-Ban zonnebrillen. Denk hierbij aan pootjes die afgebroken zijn, neus vleugels die er af zijn of glas dat stuk of beschadigd is. Naast het leveren van losse onderdelen, beschikken wij ook over een vakkundige reparatie afdeling.

Lees alles over het laten Repararen van Ray-Ban zonnebrillen
 

Vragen?

Heeft u vragen over een zonnebril of heeft u vragen over een reparatie? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klanten service. Telefonisch kunt u ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 op 088 112 0507. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen op info@merkbrillen.nl.