Ray-Ban Youngster | Complete Collectie

 

Ray-Ban Youngster is een stijlvolle en sportieve collectie merkbrillen. Youngster bestaat uit verschillende modellen zonnebrillen. Hieronder een aantal modellen met wat informatie.

Ray-Ban Youngster

De Ray-Ban Youngster collectie, is een hippe en stijlvolle collectie zonnebrillen. De brillen zijn gemaakt en ontworpen voor mensen die stijlvol en met gevoel voor mode door het leven gaan. De collectie Ray-Ban Youngster zonnebrillen zijn geïnspireerd door klassieke modellen, maar zijn in een nieuw jasje gestoken. De collectie Ray-Ban Youngster zonnebrillen is dus zeer geschikt voor mensen die houden van hippe en trendy uitstraling. Bekijk ons ruime aanbod in onze webwinkel
 

Ray-Ban Justin

De Ray-ban Justin is geïnspireerd door één van de bekendste Ray-Ban zonnebrillen, de Ray-Ban Wayfarer. Echter is de Ray-Ban Justin stoerder gemaakt. De zonnebril heeft grotere glazen die meer vierkant zijn. Ondanks het stoere uiterlijk van de Ray-Ban Justin is de bril nog steeds elegant en stijlvol. Het montuur van de Ray-Ban Justin heeft een omhulsel van een laag rubber waardoor de bril een stoere en matte look heeft. Deze stijlvolle Ray-Ban Youngster is een zonnebril voor iedereen die houdt van een stoere maar stijlvolle zonnebril.
 

Ray-Ban Andy

De Ray-Ban Andy is een hippe en kleurrijke collectie zonenbrillen binnen de Ray-Ban Youngster serie. De bril heeft veel gemeen met de Ray-Ban justin, maar de Ray-Ban Andy weet zich goed te onderscheiden door felle montuur kleuren en mooie spiegelglazen. Wil u zich onderscheiden met een mooie en hippe zonnebril dan is de Ray-Ban Justin voor u de juiste bril.
 

Ray-Ban Alex

De Ray-Ban Alex geeft de traditionele en wel bekende piloten bril van Ray-Ban, weer een modern en fris uiterlijk. Door de brede glazen met een mooie kunststof rand is het een stoere zonnebril. De Ray-Ban Alex is zowel verkrijgbaar met spiegel glazen als met gradiënt glazen. de Ray-Ban Alex is een stoere stijlvolle zonnebril en zeer geschikt voor de mensen die want anders willen dan de traditionele Ray-Ban zonnebril, maar toch de vertrouwede kwaliteit willen houden.
 

Ray-Ban Erika

De Ray-Ban Erika is een zonnebril met een prachtig design. De zonnebril is geschikt voor de modebewuste en stijlvolle vrouwen. Door het stijlvolle design is de bril geschikt voor jonge vrouwen maar ook voor oudere vrouwen . de bril is hip en speels maar tegelijk ook stijlvol en elegant. De Ray-Ban Erika is verkrijgbaar in meerdere kleuren shop nu jou favoriete model in onze webwinkel.
 

Ray-Ban Chris

De Ray-Ban Chris is een zeer stoere en stijlvolle bril, sinds de Ray-Ban Chris zonnebril is uitgebracht is de bril al populair. Door de eigen en excentrieke uitstraling is de bril zeer populair onder de modeliefhebbers. De Ray-Ban Chris is verkrijgbaar in zeer uit één lopende kleuren. De bril is er in donkere en bescheiden kleuren, maar ook met fel gekleurde monturen en hippe spiegelglazen.