Reparatie van Ray-Ban zonnebrillen

Reparatie Zonnebrillen

Is uw zonnebril kapot? Dat is natuurlijk erg vervelend. Vaak denkt men dat er niets meer aan te doen is. Gelukkig kunnen vrijwel alle merk zonnebrillen door middel van onderdelen gerepareerd worden.

Brillen reparatieservice

Bij reparatie moet u bijvoorbeeld denken aan het vervangen van glas, veren of neuspads. In sommige gevallen kan zelfs het montuur vervangen worden. Wanneer uw zonnebril kapot is gegaan kunt u ons een e-mail sturen met een duidelijke omschrijving van de kapotte onderdelen. Als het mogelijk is kunt u ook nog eventueel foto’s toevoegen waar de schade duidelijk op te zien is. Hierdoor kan onze afdeling reparatie vaststellen wat en hoe de zonnebril gerepareerd kan worden.

Tevens is het van belang dat u het typenummer van de zonnebril vermeldt. Dit vindt u aan de binnenkant van de veren van de bril.

Wilt u een zonnebril laten repareren? Stuur dan een e-mail naar: sales@merkbrillen.nl

U kunt na contact uw zonnebril opsturen voor reparatie. Onze afdeling reparatie zal uw zonnebril op een professionele wijze repareren.

Mocht u er niet uitkomen en vragen hebben? Dan kunt u ons ook bellen op: Tel: 088 112 0507

Wij verzorgen onder andere:

 

Losse onderdelen

Naast het bieden van een reparatieservice kunt u via Merkbrillen.nl ook losse onderdelen bestellen. Is het bijvoorbeeld een onderdeel dat uzelf kunt vervangen? Of zoekt u nieuwe oortips voor uw Ray-Ban zonnebril? U kunt rekenen op Merkbrillen.nl.

Bekijk hier de onderdelen die wij in ons assortiment hebben!

Zit uw onderdeel er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via Tel: 088 112 0507 of stuur een e-mail naar sales@merkbrillen.nl.