Veilig betalen

Online bestellen is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het is dan natuurlijk prettig om te weten dat u op een veilige wijze kunt betalen. Bij Merkbrillen.nl zijn er diverse mogelijkheden om uw bestelling af te rekenen. Hierdoor kan ieder op zijn eigen manier de bestelling afronden. Hieronder ziet u welke betaalwijzes er mogelijk zijn bij Merkbrillen.nl,

  • iDEAL
  • PayPal
  • Afterpay
  • Vooruitbetaling

Veilig betalen via iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig uw bestelling direct afrekenen. Wanneer u kiest voor iDEAL zal de betaling direct bij ons binnen zijn en kan de order snel verwerkt worden. Hierdoor heeft u uw bestelling snel in huis. Daarnaast is iDEAL de meest gebruikte manier van online betalen.

Verzekerd via PayPal

Ook kunt u uw bestelling betalen via PayPal. Hierdoor is uw aankopen verzekerd. Daarnaast kan u met PayPal ook direct afrekenen en wordt uw bestelling direct verwerkt. Wilt u voortaan uw bestellingen op een veilig manier afronden? Betaal uw online aankopen dan via PayPal.

Betalen via vooruitbetaling

Als laatste geven wij de mogelijkheid om een product vooraf te betalen. Zodra het aankoopbedrag door ons is ontvangen zullen wij de order voor u verwerken. Heeft u niet de mogelijkheid om via iDEAL te betalen? Of betaalt u het liefst via bankoverschrijving? Kies dan voor vooruitbetaling.

Is de verbinding veilig?

Wanneer u aan het afrekenen bent is het belangrijk dat de verbinding veilig is. Dit ziet u door het groene slotje voor de URL. Wanneer dit groene slotje aanwezig is weet u dat de verbinding veilig is en kunt u zonder zorgen uw bestelling afronden.

Vragen?

Heeft u vragen over veilig betalen? Of heeft u hulp nodig bij het afronden van uw bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088 112 0507. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@merkbrillen.nl.