Voor de meeste zonnebrillen en optica brillen kunnen wij nieuwe onderdelen bestellen. Let op! De getoonde afbeeldingen zijn van willekeurige modellen, puur om aan te geven om welk onderdeel het gaat. Wij bestellen de onderdelen aan de hand van het door u opgegeven typenummer. Zo weet u zeker dat u het juiste onderdeel ontvangt en dat is natuurlijk wel zo fijn!

In deze categorie vindt u een uitgebreid overzicht van de meest gangbare onderdelen van Ray-Ban. Is uw bril gevallen? En is het glas stuk? Of is het pootje van uw Ray-Ban zonnebril  of bril afgebroken? Geen paniek! Bij Merkbrillen.nl kunt u van de meeste modellen nieuwe onderdelen bestellen. Van vrijwel alle modellen zijn er in het algemeen nieuwe glazen, pootjes, neuspads en oortips los te bestellen. Daarnaast hebben sommige modellen nog andere onderdelen die los verkrijgbaar zijn.

Nieuw glas bestellen voor uw Ray-Ban? Let er dan op of uw zonnebril standaard of gepolariseerd glas heeft. Hier is namelijk verschil in. Mocht u twijfelen over het typenummer of over het onderdeel? Kunt u gerust een e-mail sturen. Onze medewerkers kunnen aan de hand van het volledige typenummer voor u kijken welke onderdelen er nog verkrijgbaar zijn.

Onderdelen bestellen

Staat uw onderdeel er tussen? En wilt u deze bestellen? Dan kunt u dit via de website doen. Wel is het belangrijk dat u bij opmerkingen (uw gegevens) het typenummer vermeld. Hierdoor weten wij voor welk type het onderdeel besteld moet worden. Staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen voor u kijken of het bepaalde Ray-Ban onderdeel los te bestellen is.

Levertijd onderdelen Ray-Ban

De meeste onderdelen van Ray-Ban worden direct bij Ray-Ban Italië besteld. De levertijd ligt tussen de 7 a 10 werkdagen. Mocht het onderdeel in productie staan, kan de levertijd ongeveer 1 tot 4 weken zijn. Wanneer een onderdeel in productie staat, nemen wij altijd contact met u op.

Vervangen onderdelen

De kleine onderdelen als, oortips, neuspads en No Sweat Bridges kunt u in de meeste gevallen eenvoudig zelf vervangen. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken? Of wilt u liever dat een professional dit doet? Dan kan u de bril naar ons opsturen voor reparatie. Onder de reparatieprocedure kunt u terugvinden hoe dit in zijn gang gaat.

Bij grotere reparaties als het vervangen van glas of het vervangen van een neusbrug raden wij aan de bril naar ons op te sturen voor reparatie. Onze reparatie afdeling kan uw Ray-Ban en voorzien van nieuwe onderdelen. U vindt onder reparatie meer informatie over de reparatie van Ray-Ban zonnebrillen.


 

Wilt u weten of een bepaald onderdeel leverbaar is? Of staat het onderdeel dat u nodig heeft er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0507 of stuur een e-mail naar info@merkbrillen.nl. Onze medewerkers zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 telefonisch bereikbaar.
 

** Onderdelen voor merkbrillen worden speciaal voor u besteld en gemaakt bij de fabriek van het desbetreffende merk en om die reden kunnen deze niet worden geretourneerd. **

Let op! Merkbrillen.nl verkoopt niet alleen onderdelen voor zonnebrillen, ook voor gewone brillen kunnen wij onderdelen bestellen.