Ray-Ban Aviator

 

Ray-Ban Aviator vroeger

De Aviator,  ook wel ‘pilotenbril’ genoemd, is oorspronkelijk ontworpen door Bausch&Lomb in 1936. Zoals de naam suggereert is de zonnebril ontwerpen om de piloten te beschermen tegen de zon.
De Aviator werd bekent toen generaal Douglas Mac Artyhur  de zonnebril droeg tijdens de tweede wereld oorlog. Sindsdien is de Aviator kenmerkend voor Ray-Ban.

Later werd de Aviator steeds geliefder onder de welbekende sterren en acteurs. Het model geeft een stoere, maar toch bescheiden uitstraling. Ook is hij geschikt voor man en vrouw. Verschillende bekendheden die met de Aviator gespot zijn:

  • Zac Efron
  • Johnny Depp
  • Lauren Conrad
  • Hayden Panettiere 

Ray-Ban Aviator nu

Tegenwoordig is de Aviator nog steeds een zeer populair model. Omdat er door de jaren heen vrijwel niets verandert is aan het montuur staat de Aviator vandaag de dag ook nog bekent als het icoon van Ray-Ban.  Wat er wel verandert is zijn de kleuren van het montuur en de glazen. Er wordt veel gespeeld met verassende kleurencombinaties op het montuur en op de glazen.  Ook zijn er verschillende variaties voor de glazen ontworpen. Nieuwe varianten voor de glazen zijn bijvoorbeeld:

  • Gespiegelde glazen
  • Glazen met kleurverloop (gradiënt)
  • Gepolariseerde glazen

 

Op deze manier kunt u de zonnebril uitzoeken die helemaal bij u past. Houd je meer van klassiek en subtiel, dan kun je gaan voor de originele Aviator, deze heeft een goud gekleurd montuur, en kristal groene glazen.

Bekijk hier de Aviator Titanium

Maar bent u meer opzoek naar een nieuw en verfrissend model, dan kunt u kiezen voor de Aviator met een gouden montuur een groene spiegelglazen.

Bekijk hier de Aviator zonnebril met groene spiegelglazen

 

Reparatie?

Merkbrillen.nl kan ook uw Ray-Ban aviator repareren, is bijvoorbeeld uw glas stuk of beschadigd? Is er een pootje stuk? Wij kunnen de complete reparatie verzorgen of de losse onderdelen leveren. Heeft u vragen over de reparatie van deze brillen? Bel ons op 088 112 0507 of stuur een email naar sales@merkbrillen.nl

 

Ray-Ban Aviator