Onderdelen:

 

In deze categorie vindt u een zeer breed aanbod diverse soorten onderdelen. U kunt bij Merkbrillen.nl van de grootste merken losse onderdelen bestellen. Is het pootje van uw zonnebril afgebroken? Of is het glas van uw zonnebril toe aan vervanging? Bestel dan eenvoudig online nieuwe onderdelen voor uw zonnebril.

Wij leveren onderdelen van de volgende merken,

Zonnebril reparatie

Wilt u uw zonnebril laten repareren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Onze reparatieafdeling kan op een professionele wijze voor u de beschadigde of kapotte onderdelen vervangen. Hierdoor bent u er 100% van verzekerd dat uw zonnebril op de juiste wijze wordt gerepareerd wordt.

Direct uw zonnebril opsturen voor reparatie? Bekijk dan eerst onze reparatieprocedure.

De reparatiekosten bedragen 20,-

Zoekt u onderdelen voor uw zonnebril? En wilt u weten of deze onderdelen nog te bestellen zijn? Of heeft u een zonnebril die gerepareerd moet worden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt uw vraag het beste mailen naar info@merkbrillen.nl. Wanneer u het volledige typenummer van de zonnebril vernoemd in de mail kunnen onze medewerkers snel voor u kijken of er nog onderdelen te bestellen zijn en wat de exacte kosten hiervan zijn. Daarnaast kunt u ons ook bellen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 via 088 112 0507.