Hoewel het merk Serengeti sinds 1982 bestaat, zijn de eerste stappen met betrekking tot de ontwikkeling van de unieke lenstechnologie al in 1908 begonnen. Toen is namelijk het Corning optische laboratorium opgericht, met als hoofddoel de verbetering van lenstechnologie. Het is niet zonder reden dat het motto van Serengeti luidt: onderzoek, perfectioneer en herhaal.

Serengeti vindt niet alleen wat en hoe we kunnen zien met ons oog belangrijk, zij vinden het oog zelf ook erg belangrijk. Mensen helpen met helder kijken is vanaf het begin een grote drijfveer geweest en tot op de dag van vandaag ligt hier de focus. Als resultaat heeft Serengeti Eyewear in de afgelopen jaren zeer vooruitstrevende lenstechnologieën toe kunnen passen in de brillen die zij op de markt brengen. Serengeti is sinds de oprichting gedreven door visie en dit maakt het één van de meest gerespecteerde merken op zonnebrillen gebied.


Unieke Serengeti lenstechnologie

In 1982 was het merk Serengeti geboren en brachten zij de eerste zonnebril op de markt met de unieke Serengeti lenstechnologie. Zij waren hun tijd ver vooruit en brachten als eerste de baanbrekende combinatie van photochromic en spectral control in één lens uit. Sindsdien hebben zij niet stilgezeten en hebben zij vele monturen uitgebracht en steeds meer innovatieve technologieën toegevoegd aan de lenzen.

Welke lenstechnologieën past Serengeti toe?

De zonnebrillen van Serengeti hebben één ding gemeen. De lenzen zijn uniek en bevatten de meest vooruitstrevende lenstechnologie passend bij de reden waar de zonnebril voor wordt gedragen. Zo heeft Serengeti speciale Drivers lenzen, voor de autorijder. Zij hebben zelfs een speciale piloten collectie die geschikt is voor professionele piloten, omdat er speciale eisen verbonden zijn aan de brillen die zij tijdens het vliegen mogen dragen. Hieronder vind je een lijst met de unieke technologieën die Serengeti in de loop der jaren heeft ontwikkeld en toepast in de lenzen van hun zonnebrillen.

- Photochromic lenzen. Passen zich aan aan de hoeveelheid licht.
- Spectral Control. Filtert het licht en zorgt ervoor dat details levendig en gedetailleerd blijven.
- Gepolariseerde lenzen. Beheren het licht en haalt de vervelende schittering uit het zichtveld.
- Lens technologie. De lenzen van Serengeti worden op speciale wijze met diamanten wielen geslepen.
- Ultra lichte mineraal lenzen. Ze worden gemaakt van borosilicaat optisch glas en kunnen grote temperatuurschommelingen met gemak aan.
- Polar PHD 2.0 lens. De ultieme lens, extra helder en voorzien van drie verschillende technologieën.

Wilt u meer weten over de bovengenoemde lenstechnologieën? Kijk dan vooral eens op de website van Serengeti Eyewear, bij technology. Welk model u uiteindelijk ook kiest, wat betreft lenstechnologie weten we zeker dat het goed zit. Het frame is natuurlijk niet achtergebleven. Serengeti gebruikt alleen de meest kwalitatieve materialen, zoals titanium, roestvrij staal en hoogwaardige kunststof.


Official dealer Serengeti zonnebrillen

Merkbrillen.nl is met trots een official dealer van Serengeti zonnebrillen. U vindt bij ons dan ook het volledige assortiment. Of u nu op zoek bent naar een stoere zonnebril, een modieuze zonnebril of één met een klassiek ontwerp, het Serengeti assortiment biedt genoeg keus voor iedereen!

Populaire Serengeti modellen, Agata en Marco

Hoewel alle Serengeti modellen met dezelfde aandacht en vakmanschap zijn ontworpen en gemaakt, zijn er natuurlijk enkele modellen die in populariteit er bovenuit steken. De Serengeti Agata is bijvoorbeeld zo’n model. Dit is een modieuze zonnebril voor dames. De Serengeti Agata is door zijn vormen een echte eyecatcher. Deze zonnebril is perfect om uw look mee af te maken, en beschikt over de speciale glazen van Serengeti wat het kijkcomfort een boost geeft! De Serengeti Marco is ook erg populair door het tijdloze ontwerp en stoere uitstraling. Super degelijk / robuust uitgevoerd en toch draagt de bril heel comfortabel.


Online een Serengeti zonnebril bestellen

Omdat Serengeti een exclusief merk is, zijn deze brillen niet bij elke opticien verkrijgbaar. Bespaar uzelf een langdurige zoektocht en bestel gemakkelijk een Serengeti zonnebril online bij Merkbrillen.nl! De meeste modellen zijn rechtstreeks uit de voorraad leverbaar en hebben om die reden een korte levertijd.

Advies bij het online bestellen

Heeft u vragen over één van de Serengeti modellen? Of wilt u gewoon advies met betrekking tot de lenzen die het beste bij uw situatie passen? Neem op werkdagen tussen 9-17 uur dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 – 112 0507. U kunt natuurlijk op elk moment van de dag een e-mail sturen naar info@merkbrillen.nl en wij zullen uw e-mail binnen één werkdag beantwoorden!