Al sinds 1996 is Sinner actief op het gebied van zonnebrillen. De producten van Sinner zijn gebaseerd op sport en lifestyle. Door een zeer breed assortiment aan dames en heren zonnebrillen behoort Sinner tot de grootste zonnebrilmerken. De zonnebrillen van Sinner staan bekend om innovatieve technologie en zijn ontwikkeld naar de laatste modetrends. In meer dan 20 landen wordt Sinner verkocht, hierdoor is Sinner wereldwijd bekend.

Sportief en lifestyle

Sinner heeft een assortiment zonnebrillen met een mix van sportief en luxere modellen. Bent u op zoek naar een sportieve zonnebril? Of wilt u juist een echte lifestyle zonnebril? Dan is het merk Sinner iets voor u. In deze categorie vindt u een selectie van de nieuwste modellen. Hieronder ziet u enkele populaire modellen;

 

Sinner Thunder

Sinner Fury

Sinner Aras

Sinner Santos

 

Wilt u een van deze Sinner zonnebrillen bestellen? Bestel deze dan online via Merkbrillen.nl.

Online Sinner zonnebril bestellen

Via Merkbrillen.nl kunt u eenvoudig uw favoriete Sinner zonnebril bestellen. Deze modellen zijn uit voorraad leverbaar en hebben daardoor een levertijd van één a twee werkdagen. Wanneer u op een werkdag voor 17.00 besteld, heeft u de Sinner zonnebril de volgende dag in huis. Wilt u uw eigen Sinner zonnebril bestellen? Bestel deze dan eenvoudig via Merkbrillen.nl.

Optimale bescherming

De zonnebrillen van Sinner zorgen voor de juiste bescherming van uw ogen. Met een 100% UVA/ B/C protectie worden uw ogen extra beschermd tegen de zon. De zonnebrillen van Sinner zijn daarom niet alleen mooi maar bieden ook nog eens optimale bescherming. Wilt u uw ogen ook extra goed beschermen tegen Uv-straling? Dan is een zonnebril van het merk Sinner de oplossing.

Advies Sinner

Wilt u meer informatie over een bepaalde Sinner zonnebril? Of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 088 112 0507. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 bereikbaar. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@merkbrillen.nl.

 

Sinner zonnebrillen