Serengeti zonnebrillen Reparatie

Serengeti_reparatie

Is uw Serengeti zonnebril kapot? En wilt u deze laten repareren? Dan bent u bij Merkbrillen.nl aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen compleet nieuwe Serengeti zonnebrillen, maar ook losse onderdelen.

Is er een pootje van de bril afgebroken? Is uw zonnebril gevallen en hierdoor beschadigd? Of is het glas beschadigd? U kunt contact met ons opnemen via email: sales@merkbrillen.nl. Gelieve in de mail te vermelden wat het type en kleurnummer van uw Serengeti zonnebril is. Dit staat vermeldt in het pootje van uw bril. Ook is het handig gom een afbeelding mee te sturen van de schade, zodat wij precies kunnen inschatten wat er nodig is voor reparatie. Nadat wij de reparatiemogelijkheden hebben bekeken, zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bestel hier uw nieuwe Serengeti zonnebril! 

Losse onderdelen Serengeti

Wist u dat u in sommige gevallen ook zelf uw Serengeti zonnebril kunt repareren? Vaak is dit erg eenvoudig en hoeft de bril niet opgestuurd te worden. Een voorbeeld is wanneer er een pootje kapot is. Het pootje zit met een klein schroefje vast aan uw zonnebril. Door het schroefje los te draaien en een nieuw pootje ertussen te zetten en aan te schroeven is uw Serengeti zonnebril weer zo goed als nieuw! U heeft in dit geval uiteraard wel een nieuw pootje nodig. Deze kunt u bestellen bij Merkbrillen.nl.

Naast compleet nieuwe Serengeti brillen en een nieuw pootje, leveren wij ook andere losse onderdelen zoals neus pads, nieuwe glazen, oor pads, neusbruggen en decors.

Bestel hier uw losse Serengeti onderdelen!

Eigen reparatie afdeling

Bij Merkbrillen.nl hebben wij onze eigen reparatie afdeling waar wij de reparatie van allerlei merken brillen verzorgen, waaronder zonnebrillen van Serengeti. Met een eigen reparatie afdeling kunnen wij snel reparaties uitvoeren. Hierdoor hoeft u geen weken te wachten tot uw bril of zonnebril klaar is.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het repareren van uw Serengeti zonnebril? U kunt ons een mail sturen via: sales@merkbrillen.nl. Wij zoeken vervolgens de mogelijkheden uit en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Serengeti_reparatie_zonnebril