Serengeti zonnebrillen Reparatie

Serengeti_reparatie

Wilt u uw Serengeti zonnebril laten repareren? Merkbrillen.nl levert naast compleet nieuwe Serengeti zonnebrillen ook alle losse onderdelen van dit exclusieve merk. Heeft u de glazen beschadigd? Is er een pootje afgebroken? Of is uw Serengeti zonnebril gevallen en deze hierdoor beschadigd? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door een email te sturen naar sales@merkbrillen.nl in het pootje van uw zonnebril staat een type en kleurnummer van uw zonnebril, vermeld deze in de mail. Als u de mogelijkheid heeft om een afbeelding mee te sturen van de schade van de zonnebril zou dit geweldig zijn. Onze reparatie afdeling bekijkt de mogelijkheden tot reparatie en neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Losse onderdelen Serengeti

In sommige gevallen is een reparatie van de zonnebril zo eenvoudig dat de bril hier niet voor opgestuurd hoeft te worden. Denk bijvoorbeeld aan een kapot pootje, deze zit vast met één klein schroefje. Draai dit schroefje los, het nieuwe pootje er tussen en de schroef weer aandraaien. Bij dit voorbeeld heeft u wel een nieuw pootje nodig voor uw Serengeti zonnebril. Deze kunnen wij uiteraard leveren.

Naast de brillen pootjes kunnen wij veel losse onderdelen leveren als nieuwe glazen, neus pads, oor pads, en voor een aantal modellen neusbruggen en decors.

 

Eigen Repartie afdeling

Merkbrillen.nl Beschikt over een eigen reparatie afdeling, wij verzorgen hier reparatie van alle brillen van alle grote merken als Serengeti. Het voordeel van onze eigen reparatie afdeling is dat wij snel een reparatie uit kunnen voeren en dat u geen weken hoeft te wachten tot uw zonnebril of normale bril weet terug is.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bril? stuur ons dan een email sales@merkbrillen.nl wij zoeken uit wat de mogelijkheden zijn en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Serengeti_reparatie_zonnebril