Onderdelen DKNY

 

Bent u op zoek naar nieuwe onderdelen voor uw DKNY zonnebril of gewone bril? Zoek dan niet verder. In deze categorie vindt u een zeer uitgebreid overzicht van alle onderdelen van DKNY. Mocht het onderdeel dat u zoekt er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen voor u kijken over het onderdeel los te bestellen is.

Eenvoudig online onderdelen bestellen

Via Merkbrillen.nl kunt u eenvoudig en snel nieuwe onderdelen bestellen voor uw DKNY zonnebril of gewone bril. De onderdelen in ons assortiment zijn origineel en worden regelrecht bij DKNY besteld. Is het glas van uw DKNY zonnebril kapot? Of bent u opzoek naar nieuwe pootjes? Bestel deze dan via Merkbrillen.nl.

Reparatie DKNY zonnebril

Naast het leveren van diverse onderdelen, kunt u ook terecht bij Merkbrillen.nl voor de reparatie van uw DKNY bril. Sommige onderdelen zijn eenvoudig zelf te vervangen. Hierbij moet u denken aan oortips of neuspads. Maar wanneer het glas vervangen moet worden is dit een ander verhaal. Bij het vervangen van het glas kunt u namelijk het montuur beschadigen. Wij raden dan ook aan om dit soort reparaties door een professional te laten doen. Onze afdeling reparatie heeft jarenlange ervaring en kan voor u de reparatie op vakkundige wijze uitvoeren. Bekijk hier onze reparatieprocedure voor meer informatie over de reparatie mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over ons assortiment DKNY onderdelen? Of staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 112 0507. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@merkbrillen.nl

Let op! Er zijn zowel onderdelen te bestellen voor DKNY zonnebrillen als gewone brillen.