Oakley zonnebrillen Reparatie

Reparatie Oakley zonnebrillen

Reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft u een Oakly zonnebril? En is deze kapot? Dit is erg vervelend. Bij Merkbrillen.nl kunt u deze gelukkig laten repareren. Uw Oakly zonnebril kan gerepareerd worden door middel van verschillende onderdelen die wij op voorraad hebben. Wij beschikken over een eigen reparatie afdeling waar u uw Oakly bril kunt laten repareren, zodat deze weer zo goed als nieuw zal zijn!

Glas beschadigd of kapot

Is het glas van uw Oakly bril beschadigd of kapot? Wij kunnen voor bijna iedere bril nieuwe lenzen bestellen en de bril repareren. Het plaatsen van nieuw glas in een zonnebril is vaak erg lastig. Bij het verkeerd monteren of demonteren van het glas kan het montuur of het nieuwe glas beschadigen of kapot gaan.

Losse onderdelen Oakly

Is er een pootje afgebroken van uw Oakly zonnebril? Vaak kunt u dit zelf eenvoudig herstellen. Het enige wat u hoeft te doen is het defecte onderdeel van uw zonnebril te vervangen. Het is niet direct nodig om de bril te laten repareren. Voor een vervangen onderdeel kunt u echter ook bij ons terecht. Wij leveren vrijwel alle losse onderdelen voor iedere Oakly zonnebril.

Wilt u uw kapotte Oakly zonnebril laten repareren? Dit kan door een e-mail te sturen naar sales@merkbrillen.nl met een duidelijke beschrijving van de schade aan uw bril. Wanneer het mogelijk is, kunt u ook een foto meesturen waar de schade duidelijk te zien op. Op deze manier kan onze reparatiedienst het beste vaststellen wat en hoe de zonnebril gerepareerd kan worden. Vermeld ook het typenummer van de Oakly bril, deze vindt u aan de binnenkant van de veren van de bril. Wij bekijken de schade en de mogelijkheden en nemen daarna contact met u op.

Na contact kunt u uw zonnebril opsturen voor reparatie. Onze reparatie afdeling zal uw zonnebril op professionele wijze repareren.

Heeft u nog vragen? U kunt ons ook bellen via telefoonnummer 088 112 0507.

Wij verzorgen ook reparaties van andere merken zonnebrillen: