Serengeti zonnebril onderdelen

 

Heeft u een Serengeti zonnebril? En is het glas kapot? of moeten de pootjes vervangen worden? In deze categorie vindt u een zeer uitgebreid overzicht van alle beschikbare onderdelen van Serengeti. Mocht het desbetreffende onderdeel er niet tussen zitten kunt u altijd contact met u opnemen. Wij gaan dan voor u kijken of het onderdeel los te bestellen is.

Online Serengeti onderdelen bestellen

Via Merkbrillen.nl kunt u gemakkelijk onderdelen online bestellen. De onderdelen worden door ons bij Serengeti voor u besteld. U heeft hierdoor 100 procent zekerheid dat u originele onderdelen toegestuurd krijgt. Is uw Serengeti zonnebril kapot? Bestel dan nieuwe onderdelen via Merkbrillen.nl.

Verschillende soorten onderdelen Serengeti

Of u nou nieuwe glazen, pootjes, neuspads, oortips of schroefjes nodig heeft voor uw Serengeti zonnebril? Bij ons bent u aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij ook de reparatie voor u uitvoeren. Vooral bij glas raden wij aan het door een professional te laten doen. Wanneer uzelf de glazen gaat plaatsen kan dit zorgen voor schade. Merkbrillen.nl heeft een afdeling reparatie met ervaren reparateurs die voor u de zonnebril kunnen repareren.

Wilt u meer informatie over de reparatie van zonnebrillen? Bekijk dan onze reparatieprocedure.

Onderdelen van hoge kwaliteit

De onderdelen van Serengeti zijn origineel en van een zeer hoge kwaliteit. U zult geen verschil zien en kunt weer optimaal genieten van uw favoriete Serengeti zonnebril.

Levertijd onderdelen Serengeti

De meeste onderdelen van Serengeti zijn uit voorraad leverbaar bij Serengeti. Dit betekend dat de onderdelen een levertijd hebben van ongeveer 2 werkdagen. Mocht dit afwijken, laten wij dit zo spoedig mogelijk horen.

Advies onderdelen Serengeti

Wilt u meer weten over een bepaald onderdeel? Of staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kan u altijd mailen naar info@merkbrillen.nl. (vergeet niet het typenummer van de bril bij de hand te hebben)