Ray-Ban Aviator glas RB3025

 

Hoe vervelend is het als je Ray-Ban Aviator op de grond valt en het glas beschadigd raakt of breekt. Het glas van de Ray-Ban Aviator is gemaakt van mineraalglas. Dit zogeheten kristalglas is keihard maar kan niet tegen een val op stenen. Gelukkig kunnen we bijna alle glazen van Ray-Ban opnieuw voor je bestellen. 
Ray-Ban heeft bijna 50 verschillende soorten glas voor de Aviator. Deze kunnen we allemaal bestellen. 

Een keer iets anders proberen? Geen probleem! De monturen van de Ray-Ban Aviator zijn van metaal gemaakt. Daarom is het wisselen van glazen heel eenvoudig. Bij het scharnier zitten twee schroefjes; één voor het pootje en één voor het glas. Als je beide schroefjes losdraait, dan komt het glas eruit. Let wel even op dat de glazen niet op de grond vallen. We verkopen eveneens kleine pocket schroevendraaiers waarmee je eenvoudig je bril kunt onderhouden. Met deze eenvoudige pocket schroevendraaiers kun je ook je pootjes weer aandraaien.
Dus ander glas uitproberen is geen probleem. Let wel op dat de maten overeenkomen.
De maten zijn 55, 58 en 62.
 

Maat van het glas opnemen
De Aviator glazen zijn leverbaar in de maten 55, 58 en 62.
Als je de maat niet weet, kun je dit eenvoudig opmeten voor het glas van links naar recht te meten.
We hebben een foto als voorbeeld toegevoegd hoe je de maat van je glazen kunt bepalen.

 

 


Verschil in Ray-Ban Aviator glas.
Ray-Ban heeft een aantal soorten glas voor de Aviator. Dit begint bij een standaard basisglas; bijvoorbeeld, groen, bruin of grijs glas.
Ray-Ban heeft ook gecoate glazen. Dit zijn bijvoorbeeld groene glazen met een zilveren (‘silver’) spiegelcoating. Een spiegelcoating is een modieuze coating. Het is alleen een uiterlijk verschil; het draagcomfort is hetzelfde. 
Gepolariseerde glazen zijn glazen met een echte toegevoegde waarde voor het kijkcomfort. Deze glazen zijn contrast verhogend en nemen schittering weg. Dit is prettig bijvoorbeeld bij het autorijden of als je op het water bent. 
Glazen die gradiënt zijn uitgevoerd, lopen van donker naar licht. Dit is bijvoorbeeld heel fijn als je in de zon zit en een boek leest. De onderkant van het glas is dan transparant (ongekleurd) en de bovenkant van het glas is gekleurd. Zie voorbeeld de foto van het glas hoe de maat van het glas op te meten. 
 

Een aantal feiten op een rijtje:
- Alle glazen worden geleverd als set van twee.
- Alle glazen zijn voorzien van het originele Ray-Ban logo en eventueel een “P” van ‘Polarized’ toegevoegd; ‘Ray-Ban P’
- Alle glazen zijn originele Ray-Ban glazen
- Wij zijn Authorized Ray-Ban dealer
- Wij kunnen ook Ray-Ban zonnebrillen repareren. Informeer naar onze montageservice!

 

** LET OP: onderdelen voor merkbrillen worden speciaal voor u besteld en gemaakt bij de fabriek van het desbetreffende merk en om die reden kunnen deze niet worden geretourneerd. **