Ray-Ban Andy glas 4202

Verschil in Ray-Ban Andy 4202 glas.
Ray-Ban heeft een aantal soorten glas voor de Andy.

Dit begint bij een standaard basisglas. Bij dit model zijn deze glazen van plastic en worden geleverd in verschillende kleuren bijvoorbeeld, groen, bruin of grijs.


Ray-Ban heeft ook gecoate glazen. Dit zijn bijvoorbeeld groene glazen met een zilveren (‘silver’) spiegelcoating. Een spiegelcoating is een modieuze coating. Het is alleen een uiterlijk verschil; het draagcomfort is hetzelfde. 


Gepolariseerde glazen zijn glazen met een echte toegevoegde waarde voor het kijkcomfort. Deze glazen zijn contrast verhogend en nemen schittering weg. Dit is prettig bijvoorbeeld bij het autorijden of als je op het water bent.


Glazen die gradiënt zijn uitgevoerd, lopen van donker naar licht. Dit is bijvoorbeeld heel fijn als je in de zon zit en een boek leest. De onderkant van het glas is dan transparant (ongekleurd) en de bovenkant van het glas is gekleurd. Zie voorbeeld de foto van het glas hoe de maat van het glas op te meten. 
 

Een aantal feiten op een rijtje:
- Alle glazen worden geleverd als set van twee.
- Alle glazen zijn voorzien van het originele Ray-Ban logo en eventueel een “P” van ‘Polarized’ toegevoegd; ‘Ray-Ban P’
- Alle glazen zijn originele Ray-Ban glazen
- Wij zijn Authorized Ray-Ban dealer
- Wij kunnen ook Ray-Ban zonnebrillen repareren. Informeer naar onze montageservice!

 

** LET OP: onderdelen voor merkbrillen worden speciaal voor u besteld en gemaakt bij de fabriek van het desbetreffende merk en om die reden kunnen deze niet worden geretourneerd. **