Ray-Ban TECH | Complete Collectie

 

De modellen van Ray-Ban Tech  zijn ontworpen met vernieuwende materialen en technieken. De modellen in deze serie weerspiegelen de rijke geschiedenis van Ray-Ban op het vlak van stijl en technologie. De modellen uit de Ray-Ban TECH serie zijn gemaakt van een superlicht en sterk carbon materiaal welke tevens allergie vrij is. de Ray-Ban TECH serie gebruikt revolutionaire technieken voor het ontwikkelen van de zonnebrillen. Vaak worden deze technieken toegepast op al bestaande en bekende modellen van Ray-Ban.
 

Ray-Ban Tech RB 8307 Carbon Fibre Aviator

Een veel verkocht model uit de Tech serie van Ray-Ban is de RB 8307, dit is de carbonfiber Aviator. Het carbon bij deze bril is terug te vinden in de veren (pootjes) van de zonnebril. Deze bril is te krijgen in verschillende uitvoeringen. Zo zijn de monturen van de Ray-Ban TECH Aviator in meerdere kleuren te krijgen. Maar ook de glazen zijn er in meerdere types. De meeste glazen van de Ray-Ban TECH Aviator zijn gradiënt, dat betekent dat deze aan de bovenkant donkerder zijn dan aan de onderkant. Door zulke glazen is het makkelijker om bijvoorbeeld een boek te lezen terwijl u een zonnebril draagt.
 

Reparatie 

Heeft u een Ray-Ban zonnebril maar is deze kapot? Is bijvoorbeeld het pootje stuk of is het glas van uw zonnebril beschadigd? Merkbrillen beschikt ook over een vakkundige reparatie afdeling, daarnaast kunnen wij verschillende losse onderdelen leveren van vrijwel ieder Ray-Ban model.

Ga naar de reparatie pagina

Heeft u vragen over het repareren van een zonnebril of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 op 088 112 0507. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@merkbrillen.nl