Ray-Ban round collectie

 

Ray-Ban Round collectie

Een outfit is in één keer echt af, wanneer je een bril draagt uit de Ray-Ban Round collectie. Deze brillen met ronde glazen hebben een erg hoog retro gehalte en dat is vandaag de dag weer helemaal hip en fashionable. In de jaren zestig werd deze stijl voor het eerst geïntroduceerd door Ray-Ban. De eerste Ray-Ban zonnebrillen met een rond montuur werden direct omarmd door allerlei grote muzikanten en deze modellen behoren tegenwoordig tot de Ray-Ban iconen.

De veelzijdigheid van het Ray-Ban Round assortiment

Wanneer je denkt dat er één soort bril te vinden is in het Ray-Ban Round assortiment, heb je het helemaal mis. De Ray-Ban Round collectie bevat naast het ronde design ook een serie zonnebrillen met ovalen glazen, en zes- en achthoekige glazen. Allemaal hebben ze een retro look en allemaal zijn ze in diverse kleursamenstellingen verkrijgbaar. In het Round segment kan je brillen met een metaal montuur krijgen, maar ook met een kunststof montuur.

Hip, hipper, hipster

Een beetje hipster tovert tegenwoordig zo een Ray-Ban Round zonnebril uit zijn heuptasje, helemaal verantwoord. De Round zonnebrillen maken door de retro uitstraling iedereens outfit af. Ben je een Hipster? Is mode je eerste liefde? Of wil je gewoon graag een tijdloze zonnebril die bij elke outfit past? De Ray-Ban round zonnebrillen zijn voor iedereen.