Serengeti Boron

Een van de modellen uit de Driving Heritage Collection, Boron is geïnspireerd door de rijcodes en de vrije geest maar met een retro twist. Zijn moderne en dynamische ontwerp weerspiegelt de dramatische lijnen van oude Amerikaanse auto's, van waaruit hun motoren voor het eerst toeren naar de Amerikaanse woestijnen. 

Boron profiteert van een eersteklas concept met de combinatie van handgemaakte acetaat en premium metaal, waaraan de ultieme minerale Serengeti mineral lenzen zijn toegevoegd. Een gewaagde en zelfverzekerde look, met de beste gezichtsscherpte, voor een grenzeloze rit.

Eigenschappen van de Boron:

Base Curve: 6

Maat: 56x21x145

Fitting: Large

Made in: Italy

Lens Eigenschappen:

Ultra-Light Mineral Lens

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.