Serengeti Lunger

DE AVIATOR, OPNIEUW GEDEFINIEERD

Serengeti LUNGER pilotenzonnebrillen voor mannen combineren verstelbare neuspads en acetaat veren voor een comfortabele pasvorm terwijl je reist van de ene locatie naar de andere. Een herwerkt ontwerp van de klassieke look, deze mannelijke pilotenzonnebril is het toppunt van Americana. Onze minerale lenzen beschermen uw ogen tegen fel licht, en metalen montuur maken deze verstelbare pilotenzonnebril in staat om met u mee te gaan op elk avontuur.

Een aantal kenmerken van de Serengeti Lunger:

Base Curve: 4

Maat: 55x16x145

Fitting: Medium

Lens eigenschappen die een Serengeti Lunger kan hebben:

 

Ultra-Light Mineral Lens

  • 555nm Lenzen

555 nanometer markeert het centrum van het zichtbare kleurenspectrum van licht, precies op de grens van geel en groen. Dit is waar het menselijk oog het beste ziet. Bij weinig licht laat deze lens meer geel en groen door, waardoor de ogen ontspannen, terwijl de lichte zilverkleurige gemetalliseerde spiegelcoating (alleen beschikbaar op minerale lenzen) schittering weerkaatst.

  • Drivers Lenzen

Bewolkt tot middelmatig licht.
Ideaal voor autorijden en dagelijks gebruik.
Verkrijgbaar in niet-gepolariseerde en gepolariseerde ultralichte minerale en PhD™ 2.0 lenzen.

Absorbeert 77% tot 91% van het zichtbare licht, afhankelijk van het glas.
Blokkeert 89% tot 96% van het blauwe licht, afhankelijk van het glas.

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.