Serengeti Sport Lupton

ZO SLIM ALS ZE COOL ZIJN


De Serengeti LUPTON herenzonnebril met PhD™ 2.0 lenzen is een doorbraak in de brillenwereld. De LUPTON is gemaakt van milieubewust nylon en is een nylon zonnebril zonder afval. Hij heeft ook zachte veren en rubberen neuspads om hem de hele dag comfortabel te dragen. Een paar van deze zonnebrillen is de slimste zet die je deze zomer zult doen.

Eigenschappen van de Lupton:

Model: SS553003

Base Curve: 8

Maat: 67x10.5x130

Fitting: Medium large

Made in: Italy

Lens eigenschappen die een Serengeti Sport Lupton kan hebben:

  • PhD 2.0

De PhD™ 2.0 is voorzien van hydro- en oleofobe coatings aan de voorkant, die water, vingerafdrukken en vuil helpen afstoten.
De zeer duurzame anticondensbehandeling aan de achterzijde zorgt voor perfect zicht en prestaties, ongeacht de activiteit.

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.