Serengeti Sport Hinkley

HINKLEY is een mannelijke metalen zonnebril met een sportieve omslag. De metalen constructie integreert veerscharnieren, milieuvriendelijke nylon veren en een top bar voor een comfortabele pasvorm en gevoel. De Serengeti Saturn lens completeert dit base 8 ontwerp voor een ongelooflijke visuele ervaring en ultieme bescherming.

Eigenschappen van de Hinkley:

Base Curve: 8

Maat: 63x17x130

Fitting: Medium

Made in: Italy

Lens eigenschappen die een Serengeti Sport Hinkley kan hebben:

Serengeti Saturn Lens

Deze lens is twee keer lichter dan minerale lenzen, waardoor het de perfecte lens is voor buitenactiviteiten en een ultiem comfort biedt. Hij is ook verkrijgbaar met polarisatietechnologie.

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.

  • Anti Reflective
  • Anti Scratch