Serengeti Sport Brawley

PREPPY ZONNEBRIL MET EEN MODERNE PASVORM


Met een klassiek, preppy ontwerp, is de Serengeti BRAWLEY uw go-to zonnebril voor een klassieke look. De BRAWLEY heeft SATURN lenzen voor een betere bescherming van de ogen, en verstelbare neuspads en veer scharnieren voor comfortabel dragen de hele dag door. Deze klassieke stijl zonnebril dat extraatje die uw garderobe nodig heeft.

Eigenschappen van de Brawley:

Model: SS556001

Base Curve: 6

Maat: 53,5x19x145

Fitting: Medium

Made in: Italy

Lens eigenschappen die een Serengeti Sport Brawley kan hebben:

Serengeti Saturn Lens

Deze lens is twee keer lichter dan minerale lenzen, waardoor het de perfecte lens is voor buitenactiviteiten en een ultiem comfort biedt. Hij is ook verkrijgbaar met polarisatietechnologie.

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.