Serengeti Loy

ONTWIJK DE PAPARAZZI MET DE LOY


De Serengeti LOY oversized dameszonnebril is voorzien van onze minerale lenzen, veer scharnieren, en een premium metalen rand. Deze verstelbare oversized zonnebril is de go-to accessoire voor een brunch met vrienden of een spontane trip naar het strand. Moeiteloos chique, de LOY dameszonnebrillen van metaal zijn uitgerust met verstelbare neuspads en acetaat veren om ze de hele dag veilig te dragen. De LOY is de oversized glam zonnebril waarmee je eruit ziet als een ondergedoken beroemdheid.

Een aantal kenmerken van de Serengeti Loy:

Base Curve: 6

Maat: 56x17x145

Fitting: Medium

Lens eigenschappen die een Serengeti Loy kan hebben:

 

Ultra-Light Mineral Lens

  • 555nm Lenzen

555 nanometer markeert het centrum van het zichtbare kleurenspectrum van licht, precies op de grens van geel en groen. Dit is waar het menselijk oog het beste ziet. Bij weinig licht laat deze lens meer geel en groen door, waardoor de ogen ontspannen, terwijl de lichte zilverkleurige gemetalliseerde spiegelcoating (alleen beschikbaar op minerale lenzen) schittering weerkaatst.

  • Drivers Lenzen

Bewolkt tot middelmatig licht.
Ideaal voor autorijden en dagelijks gebruik.
Verkrijgbaar in niet-gepolariseerde en gepolariseerde ultralichte minerale en PhD™ 2.0 lenzen.

Absorbeert 77% tot 91% van het zichtbare licht, afhankelijk van het glas.
Blokkeert 89% tot 96% van het blauwe licht, afhankelijk van het glas.

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.