Serengeti Sport Lupton Small

KLEINERE MANNEN ZONNEBRILLEN. DEZELFDE GEDURFDE STIJL.


Dezelfde look, alleen kleiner. De Serengeti LUPTON S kleine herenzonnebril met PhD™ 2.0 lenzen legt de lat hoger voor brillen. De LUPTON S small zonnebril voor heren is gemaakt van milieubewust nylon, is milieuvriendelijk en heeft zachte veren en rubberen neuspads om hem de hele dag comfortabel te dragen. Blijf scherp met de LUPTON SMALL.

Eigenschappen van de Lupton Small:

Model: SS552001

Base Curve: 8

Maat: 61x15.5x130

Fitting: Small

Made in: Italy

Lens eigenschappen die een Serengeti Sport Lupton Small kan hebben:

  • PhD 2.0

De PhD™ 2.0 is voorzien van hydro- en oleofobe coatings aan de voorkant, die water, vingerafdrukken en vuil helpen afstoten.
De zeer duurzame anticondensbehandeling aan de achterzijde zorgt voor perfect zicht en prestaties, ongeacht de activiteit.

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.