Serengeti Sport Chandler

STOP HET VERKEER MET CHANDLER


De Serengeti CHANDLER is een must-have stijl, een klassieke, stijlvolle zonnebril voor dagelijks gebruik. De CHANDLER heeft SATURN-lenzen voor een compromisloze bescherming van de ogen, evenals veer-scharnieren en verstelbare neuskussentjes om de hele dag comfortabel te dragen. Ontworpen met roestvrij staal, verheft de CHANDLER de alledaagse klassieke zonnebril tot een opvallend stuk.

Eigenschappen van de Chandler:

Base Curve: 6

Maat: 56x20x135

Fitting: Medium

Made in: Italy

Lens eigenschappen die een Serengeti Sport Chandler kan hebben:

Serengeti Saturn Lens

Deze lens is twee keer lichter dan minerale lenzen, waardoor het de perfecte lens is voor buitenactiviteiten en een ultiem comfort biedt. Hij is ook verkrijgbaar met polarisatietechnologie.

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.