Serengeti Sport Endee

Klaar voor een over-the-top vrouwelijke trendy look? ENDEE is de nieuwe cat-eye zonnebril in de Serengeti Sport collectie. Het montuur is gemaakt van milieuvriendelijk nylon met een kleine afschuining aan de bovenkant, waardoor de ENDEE een glamoureuze stijl vol karakter is. De Saturnus lens maakt deze zonnebril compleet en biedt u een ongelooflijke visuele scherpte en bescherming.

Eigenschappen van de Endee:

Base Curve: 4

Maat: 56x17x140

Fitting: Medium

Made in: Italy

Lens eigenschappen die een Serengeti Sport Endee kan hebben:

Serengeti Polycarbonate Saturn Lens

Deze lens is twee keer lichter dan minerale lenzen, waardoor het de perfecte lens is voor buitenactiviteiten en een ultiem comfort biedt. Hij is ook verkrijgbaar met polarisatietechnologie.

  • Photochromic

De lens past de licht doorlaatbaarheid aan. Bij veel UV straling word de lens donkerder, bij weinig word het lichter. Hierdoor word er altijd gezorgd voor het optimale hoeveelheid licht in elke weersomstandigheden.

  • Polarized

Gepolariseerde glazen haalt de schittering weg. Licht wat word geweerkaatst op oppervlaktes zoals water sneeuw en de weg worden voor 99,9% tegengehouden.

  • Spectral Control

Door deze speciale technologie van Serengeti word 96% van het blauwe licht gefilterd, dit beschermt je ogen van veroudering en schade.

  • Anti-Scratch